maaltijdexpert.nl: Altijd net iets meer!

Heerlijke dagverse maaltijden aan huis!

Voor particulieren

RUIME KEUZE

Keuze uit meer dan 750 maaltijden per jaar. Elke dag meerdere opties.

ALTIJD VERS

Gekookt met dagverse producten en ingrediënten.

AMBACHTELIJK

Geen smaakversterkers en conserveringsmiddelen.

GRATIS BEZORGD

GRATIS koelvers bij u thuis aangeleverd door een vaste bezorger.

Dagverse maaltijden voor mensen die net iets meer willen/wensen dan doorsnee thuisbezorgde maaltijden.

Alles over maaltijdenservice maaltijdexpert.nl

De werkwijze van maaltijdexpert.nl kenmerkt zich door het gebruik van dagverse producten en het ambachtelijk bereiden van de maaltijden. Bij de bereiding van de maaltijden worden geen smaakversterkers en/of  conserveringsmiddelen gebruikt.

De maaltijden worden koelvers bij jou geleverd. Dit gebeurd door een enthousiaste groep medewerkers die een vaste route hebben. Je hebt dus te maken met een vast aanspreekpunt. Deze medewerker kun je tevens aanspreken over jouw wensen en eisen. De maaltijden worden GRATIS bij jouw aan huis bezorgd.

Maaltijdexpert.nl speelt in op wat u wilt, daarnaast houden we rekening met jouw dieetvoorschriften, zoals natrium arm, glutenvrij, etc.; dit kan gerealiseerd worden door onze dieetkok.

Waarom “altijd net iets meer”? Wij koken op restaurant niveau en we houden rekening met het seizoen. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, ree peper, victoriabaars, etc.

Daarnaast serveren wij maaltijden met andere soorten luxe vlees en vis. Uiteraard wordt ook de “gewone” Hollandse kost geserveerd. Wij serveren zo’n 750 verschillende dagmenu’s per jaar.

Dit alles in combinatie met een passie voor koken, gezonde maaltijden en persoonlijke aandacht voor onze klanten maakt van maaltijdexpert.nl een uniek bedrijf waar je altijd net iets meer krijgt!

Maaltijdenservice maaltijdexpert.nl: Flyer consumenten

Klik op de knop hieronder om onze flyer te bekijken en/of te downloaden.

1. GRATIS bezorging

De maaltijden worden dagelijks koelvers bij jou geleverd. Dit gebeurd door een enthousiaste groep medewerkers die een vaste route hebben. Je heeft dus te maken met een vast aanspreekpunt. Deze medewerker kun je tevens aanspreken over jouw wensen en eisen. De maaltijden worden GRATIS bij aan huis bezorgd.

2. Hygiënische bezorging

Het koken van de maaltijden gebeurd in een steriele omgeving. Nadat de maaltijden zijn gekoeld worden ze in een speciale verpakking geplaatst en gesealed. In onze auto’s zijn faciliteiten aanwezig om de maaltijden op een constante temperatuur koel te houden.

3. Altijd bereid met versproducten

Onze maalijden worden bereid met verse producten, die dagelijks worden aangeleverd.

4. Keus uit meer dan 750 menu's per jaar

Wij koken op restaurant niveau en houden rekening  met het seizoen. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, ree peper, victoriabaars, etc. Daarnaast serveren wij maaltijden met andere soorten luxe vlees en vis. Uiteraard wordt ook de “gewone” Hollandse kost geserveerd. Wij serveren zo’n 750 verschillende dagmenu’s per jaar.

5. Gemakkelijk te bewaren

Je kunt de maaltijd  tussen de 2 à 3 dagen bewaren, deze zijn immers vers bereid.

Daarnaast kun je de maaltijden ongeveer 1 maand bewaren in de diepvriezer.

6. Geen abonnement of afname verplichting

Wanneer je gebruik maakt van onze maaltijdenservice, betreft het GEEN abonnement. Ook heb je GEEN afname verplichting. Jij bepaalt!

7. Sfeervol (menu's aangepast naar de seizoenen)

Wij koken op restaurant niveau en houden rekening  met het seizoen. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, ree peper, victoriabaars, etc. Daarnaast serveren wij maaltijden met andere soorten luxe vlees en vis.

8. Geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen

Onze werkwijze kenmerkt zich door het gebruik van dagverse producten en het ambachtelijk bereiden van de maaltijden. Bij de bereiding van de maaltijden worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt.

9. Makkelijk te bestellen op diverse manieren

Je kunt onze maaltijden gemakkelijk bestellen door te bellen met 053-7854143. Mailen kan natuurlijk: info@maaltijdexpert.nl of door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Daarnaast kun je bestellen via WhatsApp (zie de knop rechtsbovenaan deze pagina). Tenslotte kun je direct in onze webwinkel bestellen

Waarom kiezen voor maaltijdenservice maaltijdexpert.nl?

Kiezen voor maaltijdenservice  maaltijdexpert.nl heeft voor jou als klant een aantal voordelen. Deze hebben wij hier overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Kennis maken met onze dagverse maaltijden?

Wij kunnen je natuurlijk nog een heel mooi verhaal vertellen over onze maaltijden en over ons bedrijf, maar de beste manier om je te overtuigen is natuurlijk om jou onze maaltijden te laten proeven.

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onze  maaltijden voordelig te proberen. Wij bezorgen dan 3 proefmaaltijden  op een aantal dagen die jou schikken voor de kennismakingsprijs van € 9,95.

Dit brengt verder geen enkele verplichting met zich mee! Maar wij zijn ervan overtuigd dat je daarna elke dag onze dagverse maaltijden wilt ontvangen!

Klik op de knop hieronder om 3 proefmaaltijden te bestellen of bel ons  op 053-7854143 . We nemen daarna contact met je op over de bezorging van de maaltijden.

Maaltijdexpert.nl: Kennismaken met onze maaltijden

Afbeeldingen van onze dagverse maaltijden

Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu

Heb je vragen en/of opmerkingen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begin chat
Goedendag,
Waarmee kunnen we je helpen?