maaltijdexpert.nl: Altijd net iets meer!

Maaltijden voor bedrijven en organisaties

Naast maaltijden aan huis voor particulieren verzorgt maaltijdenservice maaltijdexpert.nl ook dagelijks verse gezonde koelverse of warme maaltijden voor bedrijven en organisaties.

Ook hierbij hanteren wij een aantal vaste waarden. Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze maaltijden zijn dagvers en er worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt.

Onze maaltijden worden ambachtelijk gemaakt en voldoen altijd aan de laatste hygiënecodes. Deze maaltijden kunnen worden besteld in onze webshop of middels een menulijst die iedere week wordt vernieuwd.

De werkwijze van maaltijdenservice maaltijdexpert.nl

Wij bieden het hele jaar door variatie aan in ons maaltijden aanbod. Wij bieden maaltijden die rekening houden met de seizoenen, zoals maaltijden met verse asperges (in het voorjaar), hazenpeper, tamme konijnenbout en ree peper (in het najaar) en Hollandse kost (in de winter). 

Daarnaast gebruiken wij diverse andere luxe vlees en vis (bijvoorbeeld: victoriabaars) voor onze maaltijden. In totaal bieden wij jaarlijks meer dan 750 verschillende maaltijden aan. De maaltijden worden a la minuut gekookt en warm op locatie geleverd. Onze maaltijden kunnen worden gecombineerd met soep vooraf en een toetje. De levering is gratis en wordt verzorgd door een enthousiaste groep vaste medewerkers.

Goed gezond en lekker eten maakt de dag voor jouw medewerkers en gasten een stuk aangenamer. Daarom biedt maaltijdenservice maaltijdexpert.nl nu ook de mogelijkheid aan bedrijven en organisaties om onze menu’s te bestellen. Elke dag verse maaltijden bij jullie op de zaak of alleen op de dagen die je wilt, wisselende aantallen maaltijden op verschillende dagen, rekening houden met diëten van medewerkers, etc. Alles is bespreekbaar. 

Hebben jullie vragen en/of opmerkingen over maaltijden voor bedrijven en organisaties?

Meer weten over koelverse of warme maaltijden voor bedrijven en organisaties en/of onze aanpak? Of vrijblijvend een gesprek aangaan over wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Dat kan uiteraard! Vul het onderstaande formulier in. Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 053-7854143. Wij komen graag naar jullie toe om de mogelijkheden te bespreken. Ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.