maaltijdexpert.nl: Altijd net iets meer!

Maaltijden voor kinderopvanginstellingen

Naast maaltijden aan huis voor particulieren verzorgt maaltijdenservice maaltijdexpert.nl ook dagelijks verse gezonde koelverse of warme maaltijden voor kinderopvang en kinderdagverblijven.

Ook hierbij hanteren wij een aantal vaste waarden. Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze maaltijden zijn dagvers en er worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt.

Onze maaltijden worden ambachtelijk gemaakt en voldoen altijd aan de laatste hygiënecodes. Deze maaltijden kunnen worden besteld in onze webshop of middels een menulijst die iedere week wordt vernieuwd.

De werkwijze van maaltijdenservice maaltijdexpert.nl

Wij houden rekening met eventuele dieetvoorschriften van de kinderen, zoals glutenvrij, etc.; dit wordt gerealiseerd door onze dieetkok. Ook zijn de porties afgestemd op kinderen. Daarnaast bieden wij het hele jaar door variatie aan in ons maaltijden aanbod. 

Wij gebruiken de fijnste ingrediënten voor onze maaltijden. Zo kunnen jullie er zeker van zijn dat de kinderen vitaminerijke en smakelijke maaltijden krijgen. In totaal bieden wij jaarlijks meer dan 750 verschillende maaltijden aan.

De grote van de porties kunnen in overleg worden afgestemd op jullie wensen (ook de prijzen worden dan aangepast). Ook kunnen de maaltijden worden uitgebreid met een voor- of nagerecht.

De maaltijden worden a la minuut gekookt en warm (of koelvers) op locatie geleverd. Deze levering is gratis en wordt verzorgd door een enthousiaste groep vaste medewerkers.

Hebben jullie vragen en/of opmerkingen over maaltijden voor kinderopvang en/of kinderdagverblijven?

Meer weten over koelverse of warme maaltijden voor kinderopvang en kinderdagverblijven en/of onze aanpak? Of vrijblijvend een gesprek aangaan over wat wij voor jullie kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen betekenen? Dat kan uiteraard! Vul het onderstaande formulier in. Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 053-7854143. Wij komen graag naar jullie toe om de mogelijkheden te bespreken. Ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begin chat
Goedendag,
Waarmee kunnen we je helpen?