maaltijdexpert.nl: Altijd net iets meer!

Proefpakket maaltijden aan huis aanvragen

Nu tijdelijk 3 maaltijden voor € 9,95!

Vul het formulier onderaan deze pagina in om direct te bestellen.

Kennis maken met onze dagverse maaltijden

Wij kunnen u natuurlijk een heel mooi verhaal vertellen over onze maaltijden en over ons bedrijf, maar de beste manier om u te overtuigen is natuurlijk om u onze maaltijden te laten proeven.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze  maaltijden voordelig te proberen. Wij bezorgen dan 3 proefmaaltijden  op een aantal dagen die u schikken voor de kennismakingsprijs van € 9,95.

Dit brengt verder geen enkele verplichting met zich mee! Maar wij zijn ervan overtuigd dat u daarna elke dag onze dagverse maaltijden wilt ontvangen!

Klik op de knop hieronder om 3 proefmaaltijden te bestellen of bel ons  op 053-7854143. We nemen daarna contact met u op over de bezorging van de maaltijden.

Waarom kiezen voor maaltijdenservice maaltijdexpert.nl?

Kiezen voor maaltijdenservice  maaltijdexpert.nl heeft voor u als klant een aantal voordelen. Deze hebben wij hier overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

1. GRATIS bezorging.

De maaltijden worden dagelijks koelvers bij u geleverd. Dit gebeurd door een enthousiaste groep medewerkers die een vaste route hebben. U heeft dus te maken met een vast aanspreekpunt. Deze medewerker kunt u tevens aanspreken over uw wensen en eisen. De maaltijden worden GRATIS bij aan huis bezorgd.

2. Hygiënische bezorging

Het koken van de maaltijden gebeurd in een steriele omgeving. Nadat de maaltijden zijn gekoeld worden ze in een speciale verpakking geplaatst en gesealed. In onze auto’s zijn faciliteiten aanwezig om de maaltijden op een constante temperatuur koel te houden.

3. Altijd bereid met versproducten

Onze maalijden worden bereid met verse producten, die dagelijks worden aangeleverd.

4. Keus uit meer dan 750 menu's per jaar

Wij koken op restaurant niveau en houden rekening  met het seizoen. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, ree peper, victoriabaars, etc. Daarnaast serveren wij maaltijden met andere soorten luxe vlees en vis. Uiteraard wordt ook de “gewone” Hollandse kost geserveerd. Wij serveren zo’n 750 verschillende dagmenu’s per jaar.

5. Gemakkelijk te bewaren

U kunt de maaltijd  tussen de 2 à 3 dagen bewaren, deze zijn immers vers bereid.

Daarnaast kunt u de maaltijden ongeveer 1 maand bewaren in de diepvriezer.

6. Geen abonnement of afname verplichting

Wanneer u gebruik maakt van onze maaltijdenservice, betreft het GEEN abonnement. Ook heeft u GEEN afname verplichting. U bepaalt!

7. Sfeervol (menu's aangepast naar de seizoenen)

Wij koken op restaurant niveau en houden rekening  met het seizoen. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, ree peper, victoriabaars, etc. Daarnaast serveren wij maaltijden met andere soorten luxe vlees en vis.

8. Geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen

Onze werkwijze kenmerkt zich door het gebruik van dagverse producten en het ambachtelijk bereiden van de maaltijden. Bij de bereiding van de maaltijden worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt.

9. Makkelijk te bestellen op diverse manieren

U kunt onze maaltijden gemakkelijk bestellen door te bellen met 053-7854143. Mailen kan natuurlijk: info@maaltijdexpert.nl of door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Tenslotte kunt u bestellen via WhatsApp (zie de knop rechtsbovenaan deze pagina).

Afbeeldingen van onze dagverse maaltijden

Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu
Maaltijdexpert.nl: Dagmenu

Ja, ik wil graag een proefpakket maaltijden aan huis ontvangen voor de kennismakingsprijs van € 9,95

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begin chat
Goedendag,
Waarmee kunnen we je helpen?